close

Mobile Friendly?

Heb je het idee dat je mobiele klanten misloopt? Dat zou kunnen, steeds meer mensen surfen op of doen aankopen via hun telefoon of tablet. En als je website niet goed toegankelijk is op deze apparaten, zullen klanten snel(ler) je site verlaten. Als je het nog niet hebt, dan wordt het nú tijd dat je een responsive website of mobiele versie van je website laat maken, want Google gaat mobiele vriendelijkheid als voorwaarde stellen.

mobile-friendly

Sinds dit jaar heeft Google een nieuwe voorwaarde gesteld die je ranking beïnvloedt, namelijk hoe “Mobile Friendly” je website is. Vanaf 21 april krijgen “Mobile Friendly” websites een label en worden bevoordeeld ten opzichte van websites die dat niet hebben. Tijd dus om je website aan te (laten) pakken als je dat nog niet had gedaan. Als je niet zeker weet of  jouw website aan de criteria voldoet, controleer die dan met Google’s Mobile-Friendly Test.

Ook een responsive website of webshop?

Operatie Creatie ontwerpt en bouwt responsive websites die schitteren op elk apparaat dat voor jou en je doelgroep belangrijk is.

Denk je na over het responsive maken van je website of e-commerce site? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.